Qui som?

Som un grup de dones xef de diferents orígens i enamorades de Barcelona. Apassionades per la riquesa de la gastronomia, creiem que la cuina és una eina meravellosa per mostrar les nostres cultures, per conèixer-ne d’altres i per gaudir d’una experiència única que ens alimenta alhora el cos i l’ànima.

I estem convençudes que la diversitat gastronòmica de Barcelona és un tresor que s’ha de promoure i que forma part del nostre patrimoni cultural. Per això portem a terme accions que contribueixin a la difusió del patrimoni gastronòmic intercultural de Barcelona i del llegat formidable que ha sorgit de les llars de foc atiades per les dones de tots els temps: trobades culturals-gastronòmiques, tallers de gastronomia intercultural, creació de menús interculturals, activitats didàctiques amb la interculturalitat gastronòmica com a eix principal a escoles i col·lectius, itineraris especialitzats, creació d’un corpus de memòria gastronòmica intercultural…

Volem contribuir a crear una taula on puguin trobar-se totes les persones interessades en la nostra tradició gastronòmica intercultural i que esdevingui un espai de convivència intercultural i una eina d’aprenentatge de la riquesa de la diversitat. Ja ho deia Plutarc: no seiem a taula per menjar, sinó per menjar junts. Sia!